Ankara'nın En Büyük Fuar Alanı...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi ortaklarından Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ile birlikte fuar alanı şantiyesinde incelemelerde bulundu.

08 Kasım 2018 Perşembe 11:09
Ankara'nın En Büyük Fuar Alanı...

İlk olarak Akyurt Belediyesini ziyaret eden heyet, ardından fuar alanı inşaatına giderek yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Şantiye alanındaki brifingde yetkililer tarafından inşaatın yüzde 14 seviyesinde tamamlandığı, tamamının ise sözleşmede yer alan süre içerisinde bitirileceği belirtildi.

106 bin metrekaresi kapalı, toplamda 579 bin metrekare alana sahip olacak fuar alanıyla ilgili açıklama yapan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’e projeye en başından beri verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Fuar alanı projesi tamamlanmasıyla birlikte Ankara’nın kuzey ilçelerini olumlu şekilde etkileyecek. Fuar alanını çok önemsiyoruz ve bu proje bölgemize gelecek diğer projelerin de önünü açacaktır.  365 gün yaşayacak, sürekli açık olacak şekilde planlandı. Şimdiden işletecek firmalarla görüşmelerimiz başladı. İlçemizde devam eden diğer projelerle beraber bölgemiz hızlı bir şekilde gelişmeye devam edecektir.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.