Hastane ‘Cepçileri’ Yakayı Ele Verdi

Ankara’da hastanelere girerek hasta ve hastalara refaket eden kişilerin cep telefonları ile değerli eşyalarını çalan 2 hırsız suçüstü yakalandı.

17 Aralık 2017 Pazar 13:35
Hastane ‘Cepçileri’ Yakayı Ele Verdi

Hırsızlardan Büşra E.’nin 12, Tahsin T.’nin ise 17 farklı suçta kayıtları çıktı. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık büro ekipleri, kent genelinde hastanelerde meydana gelen hırsızlık olayların üzerine çalışma başlattı. Son bir ayda 5 ayrı hastanede aynı yöntemle hırsızlık olayın yaşanması üzerine ise polis takip başlattı. Hastanelerin güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından hırsızların eşkalini belirleyen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için hastanelere üs kurdu. Yapılan takip sonrası Büşra E. ve Tahsin T., hastaların cep telefonlarını çalarken suçüstü yakalandı.

CEZAVİNE GÖNDERİLDİLER

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda hastalara ait cep telefonları çıktı. Büşna E. ve Tahsin T.’nin, hastaların yanı sıra onlara bakan refaketçilerin de cep telefonu ve değerli eşyalarını çaldıkları belirlendi. Büşra E.’nin evden, işyerinden olmak üzere 12, Tahsin T.’nin ise ev, işyeri, oto da olmak üzere 17 farklı hırsızlık olayında suç kayıtları bulunduğu ortaya çıktı. Büşra E. ve Tahsin T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 17.12.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.