Murat Köse: Mamak Bizimle Daha Güzel Olacak

Mamak Belediye Başkanlığı'na Aday Adayı olduğunu açıklayan Murat Köse, seçim merkezi açılışında Mamak için prestijli projeler hazırladıklarını belirterek "İddialıyım, en iyisini yapacağıma inanıyorum" dedi.

17 Kasım 2018 Cumartesi 19:17
Murat Köse: Mamak Bizimle Daha Güzel Olacak

Köse, Belediye Başkanlığı çalışmaları için uzun süre önce start verdiklerini belirtirken "Aday adaylığı çalışmalarına 10 ay önce başladık. Bu süre içerisinde Mamak'ın her kesimine ziyaretlerde bulunduk. Kendimizi ifade ettik, yapabileceklerimizi anlattık. Biz Mamak Belediye Başkanlığı'na aday olduğumuz zaman ilçemize vizyon katacak projelerimizle geliyoruz. Mamak için iddialı projelerle geliyoruz. Mamak için prestijli projeler ile geliyoruz. Aday olduğumuz süreçte bu projelerimizi Mamaklılarla ve sizlerle paylaşacağız. Biz Mamak'ın huzurlu, güvenli, cazibe merkezi olan bir ilçe olmasını istiyoruz" diye konuştu.

DÜNYANIN EN BÜYÜK PROJESİ

AK Parti'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Murat Köse, Dünyanın en büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'nin şu anda Mamak'ta uygulandığını belirtirken "Bizim yeni Mamak Projemiz var. Ankara'nın değil Dünyanın en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden birisi. 50 bin konutluk dev bir proje. Bu bölgemizde 13 bin 500 civarında gecekondu tabir ettiğimiz konutlarımız var. Bunların yaklaşık 10 bin tanesi yıkıldı ve proje halen devam ediyor. Bu ve buna benzer, Mamak'ın geleceğini değiştirecek projelerimizle Belediye Başkanlığına iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz" açıklamasında bulundu.

MURAT KÖSE KİMDİR?

1968 Mamak Doğumlu. 
Liseyi Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 
Hacettepe Üniversitesi, Fizik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesinde Öğretim Sertifikası aldı. 
Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi üzerine yapan Köse, Doktorasını ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Şehir Sosyolojisi Alanında yapıyor. 
2003 yılnda AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, 2003-2006 yılları arası AK Parti Ankara İl Teşkilatı, İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2006 – 2009 yılları arası AK Parti Ankara İl Teşkilatı, İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2009 – 2014 Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, 2014 AK Parti Ankara İl Teşkilatı, İl Başkan Yardımcısı görevlerini gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 17.11.2018 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.