Ulus İşhanı Esnafına Tahliye Şoku!

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Ankara Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yıkımının yapılacağı Ulus İşhanında faaliyet gösteren tüm esnafın mağdur edileceğini belirterek, Proje'nin yeniden gözden geçirilerek esnafın mağdur edilmemesini istedi.

29 Aralık 2017 Cuma 14:02
Ulus İşhanı Esnafına Tahliye Şoku!

Ulus İşhanı esnafı  işyerlerinin yıkılması kararına  ilişkin kendilerine gönderilen tebligatın şokunu yaşıyor. Ulus İşhanı esnafı, Büyükşehir Belediyesi'nin  işyerlerinin tahliye edilmesine ilişkin tebligatlarına tepki gösterdi. Ulus İşhanı önünde toplanan esnafı dinleyen Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili  ve Ankara Kuyumcular Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu, "Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Ulus İşhanı esnafına 5 Ocak 2018 Cuma günü saat 09.30'a kadar işyerlerini tahliye etmeleri ile ilgili tebligatlar gönderildi. Bu kış gününde esnafımızı mağduriyete sevk eden böyle bir tebligatın yapılmasını doğru bulmuyoruz. Ulus projesinin gözden geçirilerek yeniden değerlendirilmesini talep ediyoruz. Esnafımızın beklentisi bu yönde." dedi.

Başkan Çavuşculu, "Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna'dan Ulus İşhanı esnafının sorunlarını dile getirmek için randevu talebinde bulunduk. Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna'yı ziyaretimizde her zaman esnaf ve sanatkarın sorunlarını dinleyerek, çözümü için gayret göstereceğini ifade etmişti. Bu nedenle kısa sürede Başkanımızın bize randevu vereceğini ve bizleri dinleyeceğini ümit ediyoruz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ulus Işhanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atilahan özer 2018-01-02 16:05:25

ulus tarihi kültürel bir miras burasını neden yıkıyorsunuz YIKMAYIN ONARIN GÜZELEŞTİRİN. AMA NE YAZIKKI BİZ TARİHİ YERLERİ RANT İÇİN YIKIYORUZ YAZIKLAR OLSUN