Başkan Ak, Keçiörenlilerle bayramlaştı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma töreninde Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut başta olmak üzere yediden yetmişe tüm Keçiörenli’lerin ve belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

19 Haziran 2018 Salı 10:58
Başkan Ak, Keçiörenlilerle bayramlaştı

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek’in de katıldığı Keçiören Belediyesindeki bayramlaşma töreni, gencinden yaşlısına tüm Keçiörenli’leri bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği törende vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Başkan Ak, konuklarına çikolata ve kolonya ikram etti. Bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak "Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu bir bayram geçirdik" dedi.

Bayramda yaşanan güzelliklerin sürekli olmasını temenni eden Başkan Ak, "Dünyanın farklı coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve acıların da bir an önce sona ermesini arzuluyoruz. Ramazan boyunca farklı coğrafyalardan kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle 9. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde bir araya geldik. Paylaşım iftarlarımızda yetimlerimiz, şehit ailelerimizle bir araya gelirken mahalle iftarlarımızda binlerce Keçiörenli’yle aynı sofralarda iftar yaptık. Çat kapı ziyaretlerimize evlerine, gönüllerine konuk olduk. Bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.