TEMİZLİK BİR KÜLTÜRDÜR

Rutin temizlik faaliyetlerini sürdüren Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çöp konteynerlarını onarma ve boyama çalışması başlattı.

14 Haziran 2019 Cuma 12:15
TEMİZLİK BİR KÜLTÜRDÜR

İlçe genelinde tespit edilen yıpranmış, eskimiş ve arızalı çöp konteynerları  arızaları giderildikten sonra dezenfekte edilip boyanarak Gölbaşılıların hizmetine sunuluyor.

Temizliğin bir kültür olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ramazan Şimşek: “Sağlıklı, temiz ve yaşanabilir Gölbaşı için ekiplerimizin rutin çalışmaları devam ederken, yaz aylarına girdiğimiz bu sıcak günlerde kötü koku ve görüntüleri önlemek, hijyenik şartları muhafaza edebilmek amacıyla konteynerlarımızı da tek tek elden geçirip tamir ve dezenfeksiyonlarını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.