Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

KAYSERİ (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) anma töreni düzenlendi.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, rektörlük binası Atatürk Anıtı...

10 Kasım 2018 Cumartesi 12:21
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

KAYSERİ (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) anma töreni düzenlendi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, rektörlük binası Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma törenine, ERÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Kayseri Üniversitesi Rektör Yarımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

ERÜ Rektör Yardımcısı Kılıç ile Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Boztosun’un, Atatürk heykeli önüne üniversitelerinin çelenklerini bırakmasıyla başlayan anma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.