İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştılar

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir ilkokulun "Bağımsızlığın için söyle" projesi kapsamında veliler, İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştı.Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu tarafından başlatılan proje...

15 Mart 2019 Cuma 09:06
İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştılar

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir ilkokulun "Bağımsızlığın için söyle" projesi kapsamında veliler, İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştı.

Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu tarafından başlatılan proje kapsamında veliler için İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

Yarışmaya başvuran 24 veli yaklaşık iki ay boyunca öğretmenlerden eğitim aldı.

Finale kalan 6 veli okul konferans salonunda düzenlenen yarışmada, İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan olmak için yarıştı.

Okul müdürü Resul Ayhan, yaptığı açıklamada, projeyle öğrencileri vatanını, bayrağını, milletini seven bireyler olarak yetiştirirken velilerin de çocuklarına rol model olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Projeye 24 velinin katıldığını belirten Ayhan, "Proje ekibindeki öğretmenler tüm katılımcıları yarışmaya ders saatinden sonra hazırladı. Son değerlendirmelerden sonra bugün finale kalan 6 velimiz sizlere sunumlarını yapacaklardır. Her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından veliler İstiklal Marşı'nın on kıtasını katılımcılara okudu.

Yarışma sonucunda Leyla Özcan birinci, Derya Kara ikinci, Emine Özdemir de üçüncü oldu.

Programa Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.