Adalet Bakanı Gül, Anadolu Yayıncılar Derneği'ne Teşekkür Etti!

Anadolu Yayıncılar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl Ulucanlar Cezaevi Müzesinde gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar programına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve çok sayıda milletvekili katıldı.

23 Mayıs 2019 Perşembe 23:07
Adalet Bakanı Gül, Anadolu Yayıncılar Derneği'ne Teşekkür Etti!

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan İftar programında yaptığı konuşmada yerel medyanın her zaman darbecilerin karşısında olduğunu belirterek Yerel medya kuruluşlarına destek verilmesi gerektiğini kaydetti. Eski Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da konuşmasında AYD Başkanı Sinan Burhan'a yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. İftar programına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Ramazan Ayı'nın önemine dikkat çekti ve Anadolu medyasının darbe karşıtı yayınlarına dikkat çekti.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de AYD Başkanı Sinan Burhan'ın çalışmalarını yakından takip ettiğinin altını çizdi ve başarılı çalışmalarından dolayı Burhan'a teşekkür etti.
İftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve çok sayıda Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları hazır bulundu.

Son Güncelleme: 23.05.2019 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.