İşte AK Parti'nin seçim beyannamesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Seçim Beyannamesi az sonra açıklanacak. Beyannamenin ilk ayrıntıları da belli oldu. AK Parti seçim beyannamesi 360 sayfadan oluşuyor ve beyannamede 16 başlık buluyor. Kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım, " Yeni bir zafer kazanmak için gün sayıyoruz. Türkiye'nin aydınlık yarınları için önemli bir adım atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 14:40
İşte AK Parti'nin seçim beyannamesi!

AK Parti, milletvekili adaylarını bugün tanıtacak. Ankara'da düzenlenen toplantıda eğitimden sağlığa, ulaşımdan dış politikaya kadar 146 projeyi içeren seçim beyannamesi açıklanacak. Beyannameyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anlatması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nı izleyecek partililer, Ankara Spor Salonu'na alınmaya başlandı. AK Parti'de ana konsept 'Vakit Türkiye Vakti'.

Toplantı için hazırlanan salona, üzerinde "İrade, erdem, cesaret" yazılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile Türk bayrağı ve AK Parti flamaları asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salondakileri selamlaması için platform hazırlandı. Partililerin etkinliği rahat izlemesi için de kürsünün üzerine büyük boyutlu ekran kuruldu.

Erdoğan'ın konuşma yapacağı kürsünün kurulu olduğu platformun önüne "Vakit Türkiye Vakti" yazılı pankart asıldı.

Salonda, "Güçlü Meclis güçlü Türkiye", "Yaparsa yine AK Parti yapar", "Millet karar verecek, güven ve istikrar devam edecek" yazılı pankartlar dikkati çekti.

BAŞBAKAN YILDIRIM: YENİ BİR ZAFER KAZANMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ

Kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım şunları söyledi: Yeni bir zafer kazanmak için gün sayıyoruz. Türkiye'nin aydınlık yarınları için önemli bir adım atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle 24 Haziran seçimlerine katılan, tüm adaylara başarılar diliyorum. Millete hizmete talip olan herkes bizim için önemlidir. AK Parti adaleti, kalkınmayı, vazgeçilmez değerler kabul eden bir siyasetin adıdır.Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 yılda dünyada örneği az görülür bir başarıya imza attık.

Toplantıya çok sayıda gazeteci akredite oldu. Gazetecilerin rahat çalışabilmesi için salonda alan ayrıldı.

BEYANNAMEDE 16 BAŞLIK VAR
Tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım da katılacak. AK Parti Seçim Beyannamesi az sonra açıklanacak. Beyannamenin ilk ayrıntıları da belli oldu. AK Parti seçim beyannamesi 360 sayfadan oluşuyor ve beyannamede 16 başlık buluyor.

SEÇİM MÜZİKLERİ DE TANITILACAK
Dün gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim beyannamesini açıklamak ve milletvekili adaylarını tanıtmak için milletin huzuruna çıkacaklarını dile getirerek yeni seçim müziklerinin de tanıtılacağını söyledi.

146 PROJE DUYURULACAK
AK Parti seçim beyannamesinde, eğitimden sağlığa, ulaşımdan dış politikaya kadar 146 büyük proje duyurulacak.

BBP'Lİ ADAYLAR DA KATILACAK
BBP'den muvafakat alarak AK Parti listesinde aday gösterilen isimler de aday tanıtım toplantısına katılacak. MHP'den de bir temsilci toplantıda olacak.

ERDOĞAN İLK MİTİNGİNİ ERZURUM'DA YAPACAK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday ve seçim beyannamesi tanıtım toplantısının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum'da yapacak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.