4 Ayda Yapıldı 10 Ayda Onarılamadı

İçinde iki tünel yaklaşık 10 alt 10 üst geçit ve viyadüklerin bulunduğu 14 kilometrelik Kuzey Ankara Protokol yolu 4 ayda tamamlanırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından 10 ayda iki tünelin onarımı tamamlanamaması tepkilere neden oldu.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 09:42
4 Ayda Yapıldı 10 Ayda Onarılamadı

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık Ankara’ya 5 ana giriş yolu bulunuyor ve en çok kullanılan yollardan bir tanesi de burası. Böyle yoğun trafiğin aktığı bu yolda 70 gün sürecek çalışmaların Ankaralılar için çileye dönüşeceğini sadece bizler görüyor olamayız. Melih Başkan döneminde 35 günde alt geçit yapılırken bugün tadilat için açıklanan süre düşündürücü. Bakım çalışması adı altında yapılan çalışmaların süresinin kısaltılması ve çalışmanın hızlandırılması, Ankaralılar için en iyi seçenek olacaktır.” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Emre Aslantaş, “Gökçek döneminde Ankara Gar’ı önüne 35 günde 450 metre uzunluğundaki ‘35’inci gün Altgeçidi’ inşa edildi. İçinde iki tünel, yaklaşık 10 alt 10 üst geçit ve viyadüklerin bulunduğu 14 kilometrelik Kuzey Ankara Protokol yolu 120 günde bitti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda 300 yataklı Hatay Defne Devlet Hastanesi 58 günde tamamlandı. Tadilatın 70 günde yapılmasının iş bilmezlik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.