7’DEN 70’E FOTOĞRAF YARIŞMASI

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Benim Altındağ’ım Fotoğraf Yarışmasına gelen yoğun talep üzerine yaş sınırlaması kalktı. Daha önce Lise ve Üniversite öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya artık her yaştan vatandaş çektiği fotoğraflarla katılabilecek..

11 Temmuz 2019 Perşembe 15:33
7’DEN 70’E FOTOĞRAF YARIŞMASI

Altındağ Belediyesi, tarafından düzenlenen "Benim Altındağ’ım" isimli fotoğraf yarışması için yaş sınırlamasının kaldırılmasını isteyen vatandaşların istekleri doğrultusunda yaş sınırlaması kalktı. Daha önce lise ve üniversite öğrencilerine yönelik yapılan yarışmaya yoğun talep nedeniyle 7’den 70’e tüm başkentli vatandaşlar katılabilecek.

3 Temmuz’da başlayan fotoğraf yarışması 18 Temmuz Perşembe Günü sona erecek.

Katılımcılar [email protected]  adresine en az 3 fotoğrafla birlikte isim soyisim ve telefon numarası bilgilerini yazacaklar. Fotoğraf yarışmasının içeriği ise; Altındağ'ın tarihi ve doğal güzellikleri, Altındağ ilçesinde bulunan Cumhuriyet eserleri ile insan portreleri olacak.

BİRİNCİ: 5BİNTL

İKİNCİ:4BİNTL

ÜÇÜNCÜ:3BİNTL ödül alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.