ABB'den Ramazan Etkinlikleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gençlik Parkı Büyük Sahne’de düzenlenecek ramazan etkinliklerinde fasıldan gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli programları ücretsiz olarak Başkentlilerle buluşturacak.

04 Nisan 2022 Pazartesi 10:24
ABB'den Ramazan Etkinlikleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan-1 Mayıs 2022 tarihleri arasında Başkentlileri “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” isimli geleneksel ramazan etkinlikleriyle buluşturacak. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Ramazan ayına özel olarak düzenleyeceği etkinliklerde konserlerden tiyatro gösterilerine, Hacivat ve Karagöz gölge oyunundan meddah gösterisine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Gençlik Parkı Büyük Sahne’de ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklerde; Türk Sanat Müziği, Türk Tasavvuf Müziği, Semazen gösterileri, Orta oyunu gösterileri, Tiyatro oyunları, Meddah, Hacivat-Karagöz ve gölge oyunları yer alacak.Eski ve geleneksel Ramazan günleri ve akşamlarını Başkentlilere yeniden yaşatmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e tüm Başkentlilerin dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesini sağlayacak.

Son Güncelleme: 04.04.2022 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.