Akyurt'ta Fuar Alanı İçin Toplanıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Akyurt’taki fuar alanıyla ilgili olarak ihale sürecinin başladığını ifade ederek, “Herkes üzerine düşen gayreti göstererek, şehrimize böyle bir eseri kazandırmış olacağız” dedi.

16 Kasım 2017 Perşembe 10:18
Akyurt'ta Fuar Alanı İçin Toplanıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Akyurt’taki fuar alanıyla ilgili olarak ihale sürecinin başladığını ifade ederek, “Herkes üzerine düşen gayreti göstererek, şehrimize böyle bir eseri kazandırmış olacağız” dedi.

         Ankara Uluslararası Fuar alanı ve Kongre Merkezi hissedar kurum-kuruluş başkanları, Başkan Tuna’nın makamında bir araya geldi.

         TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında düzenlenen toplantıya Başkan Tuna’nın yanı sıra; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner katıldı.

         Toplantı öncesi, katılımcılarla birlikte basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Fuar alanıyla ilgili konuyu ortaklarımızla alınan mutabakat çerçevesinde inşallah ihale aşamasına gelmiş bulunuyoruz. İhalesini gerçekleştirip biran önce inşaatına başlayıp şehrimize, sanayicimize, esnafımıza hizmet edecek bir yapıyı gerçekleştirmiş olaşacağız” diye konuştu.

 

-“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK”

Fuar alanında ihale sürecinin bugün başladığını ifade eden Başkan Tuna, “Bu yıllardan beri uzun bir hikayesi olan bir konu. Bu hikayeler neticesinde de el birliğiyle herkes üzerine düşen gayreti göstererek şehrimize böyle bir eseri kazandırmış olacağız.  İnşallah hızlı bir şekilde başlayıp, hizmete sunulur” diye konuştu.   

Daha önce mutabık kalınan projeyle ihaleye çıkılacağı bilgisini de veren Başkan Tuna, “Burada önemli olan sanayici ve tüccarın talebi neyse ona ihtiyaç verecek proje olması. Çünkü burayı kullanacak olanlar onlar. İnşallah ihale ilana çıktığı zaman kısa sürede tamamlanır” dedi.   

Anahtar Kelimeler:
Akyurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.