Altındağ Belediyesinden yeni polis karakolu binası

- Altındağ Belediyesince Zübeyde Hanım Mahallesi'ne polis karakolu inşa edildi

22 Kasım 2018 Perşembe 16:11
Altındağ Belediyesinden yeni polis karakolu binası

Altındağ Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'ne yeni bir polis karakolu inşa etti.

Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen polis karakolu inşaatı tamamlandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, gerek kamu hizmetlerini hızlandırmak gerek vatandaşın yaşam kalitesini artırmak amacıyla kamu tesislerini Altındağ'a kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, "Yeni karakolumuzun da inşaatı tamamlandı. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Karakolun bodrum katında 2 nezarethane, sorgu odası, ifade odası, teşhis odası, personel odası ve arşiv, zemin katında ise araştırma, kamera, avukat ve ifade alma odaları bulunuyor.

Belediye daha önce Aydınlıkevler, Anafartalar, Karapürçek ve Demirfırka Polis Karakolu binalarını yaparak Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etmişti.

Son Güncelleme: 22.11.2018 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.