Altınok: “ Özhaseki, Ankara’ya Çok Büyük Hizmetler Yapacak”

AK Parti’den Keçiören Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, “Özhaseki Ankara’ya çok büyük hizmetler yapacak, yüzde 30 ile Belediye Başkanlığı’na gelen Özhaseki daha sonraki seçimde yüzde 70’le seçiliyor bu büyük başarıdır” ifadelerini kullandı.

28 Ocak 2019 Pazartesi 13:14
Altınok: “ Özhaseki, Ankara’ya Çok Büyük Hizmetler Yapacak”

AK Parti’den Keçiören Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok KONTV’de yayınlanan Ankara Konuşuyor Programına konuk oldu. Altınok, 15 yıllık belediye başkanlığı dönemimde bir tane rant planı hayata geçmemiştir, varsa herkese yoksa kimseye. Bu şehirlere, tarihe, çocuklarımıza ihanettir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin Ankara’ya çok büyük hizmetler vereceğinin altını çizen Altınok, Özhaseki’nin ciddi bir belediyecilik başarısı var, Kayseri’de ciddi bir imtihan verdi, Özhaseki’nin yapacağım demesine gerek yok eserleri ortada” diye konuştu.

Altınok, Özhaseki bir Anadolu şehrini alıp büyükşehir haline dönüştürdü, Kayseri’yi turizm merkezi haline getirdi 11-12 organize sanayi bölgesi var Kayseri’de ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin o zamanki kısıtlı bütçesi ile yaptı bunları. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi ile Ankara’ya çok büyük hizmetleri olacaktır” ifadelerini kullandı.

Altınok, “Özhaseki Ankara’ya çok büyük hizmetler yapacak, yüzde 30 ile Belediye Başkanlığı’na gelen Özhaseki daha sonraki seçimde yüzde 70’le seçiliyor bu büyük başarıdır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.