Ankara'da, 15 Temmuz Gazileri Dövüldü

Ankara'da aracıyla seyir halinde olan 15 Temmuz gazisi iki kişi, trafikte yol verme tartışması yüzünden kalabalık bir grup tarafından darp edildi.

29 Mayıs 2018 Salı 10:25
Ankara'da, 15 Temmuz Gazileri Dövüldü

Altındağ ilçesinde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, otomobille Opera'dan Ulus istikametinde seyreden Ayhan Damar, (50) trafikte manevra yapınca hemen arkasında seyreden aracın sürücüsü Yusuf Sulugöz'ün (23) tepkisini çekti.

"KÜFÜRLER SAVURDU"

Kırmızı ışıkta aracından inen Sulugöz'ün, Ayhan Damar'ın kullandığı otomobilin yanına gelerek küfürler savurduğu iddia edildi. Damadı Gökhan Gümüş (29) ile birlikte hastaneden çıkan eşi Hülya Damar'ı eve götürdüğünü belirten Ayhan Damar, oralı olmayarak yoluna devam etmeye çalıştı.

KALABALIK GRUBUN SALDIRISINA UĞRADILAR

Şahsın sözlü saldırısını sürdürmesi üzerine, Sulugöz'ü uyarmak için araçtan inen Gökhan Gümüş, bir anda toplanan 3-4 kişilik kalabalığın saldırısına uğradı. Damadını kurtarmak için olaya müdahale eden kayınpeder Ayhan Damar da şahısların saldırısına maruz kaldı. Dakikalar içinde kalabalıklaşan grup tarafından darp edilen iki gazi, daha sonra olay yerine gelerek müdahale eden trafik polisleri sayesinde kurtuldu.

Anahtar Kelimeler:
15 TemmuzGaziler Dövüldü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.