Ankara'da Kafede Personele Manikür Şartı!

ANKARA'da bir kafeteryada çalışan 55 personelin tamamına 'ustanın 5 parmağı, garsonun başparmağı tabaktan eksik olmaz' sözünden esinlenerek daha sağlıklı hizmet sunmaları için haftada bir gün manikür ve ellerine cilt bakımı uygulanıyor.

06 Ekim 2018 Cumartesi 11:32
Ankara'da Kafede Personele  Manikür Şartı!

ANKARA'da bir kafeteryada çalışan 55 personelin tamamına 'ustanın 5 parmağı, garsonun başparmağı tabaktan eksik olmaz' sözünden esinlenerek daha sağlıklı hizmet sunmaları için haftada bir gün manikür ve ellerine cilt bakımı uygulanıyor.

Ankara'nın en kalabalık semtlerinden Kızılay'da bulunan Kahramanlar İşmerkezinde yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteren 'Moda Cafe'nin sahibi Nizamettin Ölmez, çalışan personelin daha sağlıklı ve temiz hizmet sunması amacıyla farklı bir çalışma başlattı. 'Ustanın 5 parmağı garsonun başparmağı tabaktan eksik olmaz' sözünden esinlendiklerini söyleyen kafeterya sahibi Ölmez, personeli için iş yerine her hafta düzenli olarak güzellik uzmanı çağırıyor. Yaklaşık 6 aydır kafeteryaya gelen güzellik uzmanı Selvi Doğan aralarında erkek çalışanların da bulunduğu 55 personelin tamamına manikür ve el cilt bakımı uyguluyor. İlk başlarda büyük şaşkınlık yaşayan erkek personellerin daha sonra bu duruma alıştıkları belirtildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
KafeteryaCilt Bakımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.