Ankara'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Ankara için sağanak gök gürültülü yağış uyarısı geldi. Ankara 06 Haziran 2017 tarihinde Parçalı bulutlu sabah saatlerinde hafif sağanak, öğle saatlerinden sonra il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 derece olacak.

06 Haziran 2017 Salı 10:20
Ankara'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!

Ankara: Parçalı bulutlu sabah saatlerinde hafif sağanak, öğle saatlerinden sonra il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışl 23 derece.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Ankara'da kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şöyle denildi:  

"Yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre bugün (04.06.2017 Pazar) öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Ankara ve çevresinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.