Ankara'da lokantaya silahlı saldırı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde içerisinde müşterilerin de olduğu bir lokantaya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre kimliği belirlenemeyen bir kişi, içerisinde müşterilerin de bulunduğu lokantanın önüne gelerek kurşun yağdırdı. Kurşunlar lokantanın camlarına isabet ederken olayda yaralanan olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

09 Ocak 2024 Salı 10:28
Ankara'da lokantaya silahlı saldırı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde içerisinde müşterilerin de olduğu bir lokantaya silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırı Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre kimliği belirlenemeyen bir kişi, içerisinde müşterilerin de bulunduğu lokantanın önüne gelerek kurşun yağdırdı. Kurşunlar lokantanın camlarına isabet ederken olayda yaralanan olmadı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.