Ankara'da ücretsiz oyun evi!

Sincan Belediyesi tarafından şubat ayında açılan anne-çocuk oyun evi büyük ilgi gördü. Oyun evi, çocuklara spor, sanat, İngilizce ve değerler eğitimi gibi pek çok alanda keyifli bir öğrenme ortamı sunuyor.

16 Mart 2024 Cumartesi 09:54
Ankara'da ücretsiz oyun evi!

Aileler  çocuklarının gelişimini yakından takip etme fırsatı bulurken oyun evinde annelerde keyifli vakit geçiriyor. Günlük olarak düzenlenen eğitici ve eğlenceli etkinlikler sayesinde çocukların bilişsel, duygusal, sosyal ve motor becerileri gelişirken, birbirleriyle iletişim kurarak dil ve konuşma becerilerini de geliştiriyorlar. İçerisinde sanat atölyesi, anne çocuk atölyesi ve manevi değerler eğitim sınıfı bulunuyor. Ayrıca ikametgah zorunluluğu da yok. Çocun oyun evinde tüm eğitimler öğretmenler tarafından yapılıyor.

Kullanılan ve verilen bütün materyallerde dahil hiçbir şeyden ücret alınmıyor. Tamamen ücretsiz. Anneler kimlikle birlikte gelerek kayıt oluşturuyorlar ardından WhatsApp grupları kurarak bilgilendirmeler yapılıyor.

Adres:  Plevne Mahallesi, Bosna Caddesi, Destek Sokak Keşimi

İşte Sincan bölgesindeki diğer anne- çocuk oyun evi adresleri 

SİNCAN  ANNE-ÇOCUK OYUN EVİ ADRESLERİ

  • Yavuz Sultan Selim Oyun Evi - Törekent Mahallesi, 331. Sokak, No:18
  • Yenikent Oyun Evi - Yenikent 29 Ekim Mahallesi, 818. Cadde, No:18
  •  Ertuğrul Gazi Oyun Evi - Ertuğrulgazi Mahallesi, Sibel Sokak Süvari Sokak kesişimi
  •  Temelli Oyun Evi - Gazi Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, No:2
  •  Evliya Çelebi Oyun Evi - Malazgirt Mahallesi, Zafer İçyer Caddesi, No:21

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.