Ankara Hamburger İşletmecileri Esnaf Odası'nda devir teslim

25 Aralık 2023 Pazartesi 12:47
Ankara Hamburger İşletmecileri Esnaf Odası'nda devir teslim

Ankara Hamburger Pizza ve Piknik İşletmecileri Esnaf Odası'nda devir teslim töreni yapıldı. Mustafa Kesinbaşoğlu, başkanlık görevini Adem Türk'e teslim etti.

Ankara Hamburger Pizza ve Piknik İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde Başkan Mustafa Kesinbaşoğlu, hayırlı olsun dilekleriyle görevini Başkan Vekili Adem Türk'e bıraktı.

Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ve duygusal anların yaşandığı törende konuşan Mustafa Kesinbaşoğlu, 16 yıldır yaptığı oda başkanlığını Adem Türk'e huzurla bıraktığını belirterek, "Bu değişim yeni başlangıçlar, yeni başarılar, hayırlar  getirecektir inşallah. Yönetimde 3 dönem olarak yıllarca birlikte çalıştığım, başkan vekilliği görevini başarıyla yürüten  Adem Türk kardeşim donanımıyla, sevgi ve saygısıyla, kucaklayıcılığıyla inşallah odamızın hizmet kalitesini daha da yukarılara taşıyacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Bana gösterilen liyakatten dolayı tüm yönetim kurulu üyesi genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun." dedi.

Mustafa Kesinbaşoğlu'ndan görevi devralan Adem Türk de konuşmasında; "Mustafa başkanım, öncelikle kişiliğiyle, insanlığıyla, oda yöneticiliğiyle bizlere çok güzel örnek oldu, çok da destek oldu. Meslektaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenen Mustafa başkanım, Odamızın faaliyetlerini en iyi şartlarda sürdürebilmesi ve ayakta kalabilmesi için çok çalıştı. Hakkı ödenmez. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzur diliyoruz Mustafa başkanımıza." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.