Ankara kavrulacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 25 Temmuz Salı, 26 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Perşembe günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde sıcakların bunaltıcı etkisinin hissedildiği Ankara'da sıcaklıklar tekrardan artışa geçiyor. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde..

25 Temmuz 2017 Salı 10:28
Ankara kavrulacak!

Başkent Ankara'da 25 Temmuz Salı, 26 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Perşembe günleri için son hava tahminleri açıklandı. Geçtiğimiz günlerde özellikler kıyı kesimlerinde etkisini gösteren yüksek sıcaklıklar Ankara'da da hissedilecek. Kavurucu sıcakların Çarşamba gününden itibaren Başkent'i etkisi altına alması ve termometrelerin yüksek sıcaklıkları görmesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; hafta ortasından itibaren Ankara yeniden sıcak havanın etkisi aldında kalacak. 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,


-25 Temmuz Salı günü 35 derece ve az bulutlu,

-26 Temmuz Çarşamba günü 37 derece ve sıcak 

-27 Temmuz Perşembe günü 38 derece ve sıcak olması bekleniyor.


En düşük sıcaklıkların 25 Temmuz Salı 19, 26 Temmuz Çarşamba 23 ve 27 Temmuz Perşembe 21 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Uzmanlardan sıcaklara karşı önemli uyarı !

Uzmanlar, bugünden tibaren artacak olan hava sıcaklıklarına karşı, güneşin etkisini fazla olduğu saat 11 ile 16 arasında gerek kalmadıkça dışarıya çıkılmaması ve bol sıvı tüketilmesi gerektiği konusunda uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.