Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılı kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

12 Ekim 2023 Perşembe 22:09
Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılı kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

 Ankara'nın başkent oluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılacak etkinlikler nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün saat 08.00'den itibaren bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak.

Bu kapsamda, Cumhuriyet Caddesi'nin Baruthane Kavşak'la, Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa Sokak, ihtiyaç duyulması halinde Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı (Osmanlı Kavşak ile Ulus Kavşak arası), Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak ve Alitaş Sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Son Güncelleme: 13.10.2023 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.