Ankara Valisi Şahin, Haymana'da

Ankara Valisi Vasip Şahin, Haymana ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk ve Belediye Başkanı Özdemir Turgut tarafından karşılanan Vali Şahin, ilk olarak kaymakamlığı ziyaret ederek Göktürk'ten...

22 Aralık 2018 Cumartesi 15:24
Ankara Valisi Şahin, Haymana'da

Ankara Valisi Vasip Şahin, Haymana ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk ve Belediye Başkanı Özdemir Turgut tarafından karşılanan Vali Şahin, ilk olarak kaymakamlığı ziyaret ederek Göktürk'ten brifing aldı.

Şahin, daha sonra Belediye Başkanı Turgut'u makamında ziyaret etti.

Ardından sırasıyla Haymana Halk Kütüphanesini, Eski Çaldağ İlköğretim Okulu'nun müzeye dönüştürüldüğü yeri, Haymana Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi'ni, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Tarım Müdürlüğü için yapılan yeni binayı gezen Şahin, incelemelerde bulundu.

Şahin, Haymana'dan ayrılmadan önce son olarak ilçedeki iki şehit ailesini de ziyaret edip, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Son Güncelleme: 22.12.2018 16:21
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretVasip Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.