Ankaralılar Dikkat! Bazı Yollar Uzun Süre Trafiğe Kapatılacak!

Ankara'da bazı yollar üst yapı çalışmaları sebebiyle 20 gün trafiğe kapatılacak. Hangi yollar kapatılacak? Detaylar haberimizde...

06 Eylül 2017 Çarşamba 13:57
Ankaralılar Dikkat! Bazı Yollar Uzun Süre Trafiğe Kapatılacak!

Çankaya kavşağı istikameti ile Karapürçek Kavşağı istikameti üstyapı çalışmaları kapsamında yarından itibaren 20 gün ulaşıma kapatıllıyor. Kapatılan yollar nedeniyle tek şerit gidiş-dönüş yolu olarak kullanılacak.

Karayollar Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; ''Ankara Çevre Otoyolunun Konya Kavşağı-Çankaya Kavşağı arasında EGM kavşak yapımı çalışması nedeniyle 4.km.de Konya Kavşağı -Çankaya kavşağı istikameti 08.09.2017-28.09.2017 tarihleri arasında taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Çankaya Kavşağı-Konya-Kavşağı istikametinden çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.'' ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Karapürçek Kavşağı ile ilgili olarak ''Ankara Çevre Otoyolunun Çubuk (1) Baraj Köprüsü üst yapı yenileme çalışmaları yapılacağından 7-8.km.leri arasında Havalimanı Kavşağı-Karapürçek Kavşağı istikameti 07.09.2017-27.09.2017 tarihleri arasında taşıt trafiğine kapatılarak trafik Karapürçek Kaavşağı-Havalimanı Kavşağı istikametinden iki yönlü gidiş-geliş olarak verilmektedir'' denildi.

Son Güncelleme: 06.09.2017 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.