Ankara’nın göbeğinde maskeli Yahudi balosu!

Ortadoğu’da akıttığı Müslüman kanına doymayan terör devleti İsrail'in Ankara Büyükelçiliği, düzenlediği ‘Kurtuluş Partisi’ ile ülkemizde kutlama yaptı. Partiye katılan siyonist severler, giydikleri şeytan, cadı, korsan ve mafya kostümleri ile dikkat çekerken, İsrail elçisi giydiği “Zorro” kostümüyle kendini kahraman gibi gösterdi.

26 Mart 2018 Pazartesi 17:16
Ankara’nın göbeğinde maskeli Yahudi balosu!

Terör devleti İsrail, Ortadoğu’da huzur ve barış ortamı bırakmazken, ülkemizde düzenlediği partilerle çılgınca eğleniyor. ABD’nin skandal Kudüs kararının ardından İsrail’e yönelik hiçbir ambargo uygulanmazken, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği Ankara’da "Kurtuluş Partisi" düzenledi. Maskeli düzenlenen partide uyguladıkları zulümden bihaber olan İsrailliler, giydikleri "şeytan, cadı ve film karakteri" kostümleri ile dikkat çekti.

SİYONİST SEVERLER BULUŞTU!

İsrail elçisi Eitan Na’eh ev sahipliğinde düzenlenen "Kurtuluş Partisi"ne İsrail severler katıldı. Siyonistler, bir taraftan dünyaya verdiği mağdur pozların ardına gizlenirken, Ortadoğu’da terör örgütlerine destek verip Filistin halkına olmadık zulümler yaparken diğer taraftan da Ankara’nın göbeğinde çılgın bir eğlence düzenlediler. Taktıkları maske ile zulümlerden bihaber olan İsrail severler, giydikleri şeytan, korsan, mafya, vampir ve cadı kıyafetleriyle Kurtuluş Günü’nü kutlayarak eğlendiler.

BÜYÜKELÇİ "ZORRO" KIYAFETİ GİYDİ

Partiye, bazı büyükelçiler, diplomatlar ve gazeteciler katıldı. Elçi EitanNa’eh’in, giydiği Zorro kostümüyle kendisini kahraman gibi göstermeye çalışması dikkat çekerken, film karakteri olan Zorro’nun hırsızlara ve haydutlara karşı mücadele etmesi ise çelişkiye neden oldu.

KURTULUŞ GÜNÜ’NÜN ANLAMI

Kurtuluş Günü, Siyonist İsrail’in önem verdiği kutlamalar arasında yer alıyor. Bahanelerle katliamlarını haklı çıkarmaya çalışan İsrail, Kurtuluş Günü’nü Yahudi halkının Pers kralının elinden kurtulduğu gün olarak kutluyor. Sapkın inançlarına göre, İsrail’in kurtuluş günü olarak kutladığı gün, 75 bin Yahudi’nin soydaşları tarafından katledildiği gün olarak anlatılmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.