Bala’da Vatandaşa Tapu Veriliyor!

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran ankaradanhaber’in konuğu oldu. Başkan Buran ikameti Bala’da olan ve maddi olanakları kısıtlı olan ilçe sakinlerimize bir dönüm bile olsa toprak vereceklerini söyledi.

24 Şubat 2020 Pazartesi 15:06
Bala’da Vatandaşa Tapu Veriliyor!

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran ankaradanhaber’e önemli açıklamalarda bulundu. Buran Doğalgaz için Mart sonu veya Nisan başı ilk kazmanın vurulacağını ve Bala halkının doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm alanında da önemli çalışmaların olacağını kaydeden Buran, ilçenin adına yakışır bir ilçe olması için çalıştıklarının altını çizdi.

Sosyal Belediyeciliğe önem verdiklerini ve 7/24 vatandaşın sorunlarına çözüm yolları aradıklarını kaydeden Buran, aranan şartların oluşması halinde Balalı vatandaşlarımızın bir dönüm dahi olsa tapu sahibi olacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 24.02.2020 15:09
Anahtar Kelimeler:
Ahmet BuranBala Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.