Başkan Tuna, Başkent’te Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ODTÜ Teknokent Kavşağı’nda yapımı gerçekleştirilen köprü ve bağlantı yollarını gezerek, incelemelerde bulundu.

09 Nisan 2018 Pazartesi 12:07
Başkan Tuna, Başkent’te Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi…

 Başkent’te yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyen Başkan Tuna, ODTÜ Teknokent şantiyesinin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nı da ziyaret etti.

 

BAŞKAN TUNA BAŞKENT’İ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

           Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent’in dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tuna’ya, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdoğan ve teknik personel eşlik etti.

         Bilkent'te yapımı devam eden ve çok sayıda hastaneyi bünyesinde barındıracak olan Bilkent Şehir Hastanesi'ne rahat bir ulaşım sağlanması için Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yol projesi kapsamında gerçekleştirilen Teknokent Kavşağı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve şantiyede görevli işçilerle sohbet eden Başkan Tuna, inşaatın en kısa zamanda tamamlanması yönünde talimat verdi.

 

ŞEHİTLERE DUA

          Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın ziyaret ettiği ikinci durak ise Karşıyaka Mezarlığı oldu.

       Başka Tuna, Karşıyaka Mezarlığı’ndaki yeni defin alanlarını tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı.

       15 Temmuz darbe girişimde şehit olanların defin edildiği şehitliği de ziyaret eden Başkan Tuna, burada bulunan şehit yakınlarına başsağlığı dileyerek, dua etti.

        Her gittiği yerde Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tuna, vatandaşlarla sohbet ederken, fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa TunaODTÜ Teknokent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.