Başkent'te Kaçak Su İle Mücadele

ASKİ Genel Müdürlüğü, kuraklık tehlikesine karşı Başkent’te kaçak suyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl toplam 11 bin 735 denetimde kaçak su kullanıldığını tespit eden ASKİ ekipleri, 3 bini aşkın tutanak tutarak 9 milyon 672 bin TL idari para cezası uyguladı.

17 Mart 2022 Perşembe 11:46
Başkent'te Kaçak Su İle Mücadele

      Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması yönündeki çalışmalar kapsamında kaçak suyla mücadele çalışmalarını titizlikle yürüten ASKİ Genel Müdürlüğü, su kaynaklarının korunması ve sudaki kayıp-kaçak oranlarının tespiti konusunda taviz vermiyor.

     ASKİ Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Kaçak Su Kontrolü Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Başkent’in dört bir yanında 7/24 denetim gerçekleştirdiğini belirten ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, “Tüm dünyayı tehdit eden kuraklık tehlikesine karşı sadece tasarruf önlemleri tek başına yetersiz kalır. Biz tasarruf önlemlerimizin yanı sıra kayıp ve kaçak su kullanımının da önünü keserek bu mücadeleye farklı açılardan da destek sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.