Başkentte "Turgutlar" suç örgütüne yönelik operasyonda 14 zanlı yakalandı

11 Ekim 2021 Pazartesi 10:21
Başkentte "Turgutlar" suç örgütüne yönelik operasyonda 14 zanlı yakalandı

Ankara'da "Turgutlar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde illegal faaliyetler yürüttüğü belirlenen suç örgütüne yönelik operasyon başlattı.Elebaşılığını Ç.T, sözde yöneticiliğini M.Y.T. ve H.A'nın yaptığı tespit edilen örgütle ilişkili 17 ev ve iş yerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyonda 3 silah, farklı ebatlarda 358 fişek, bir pompalı tüfek, çok sayıda zorla imzalatılmış senet, çeşitli kamu kurumlarına ait sahte kimlik kartları, örgüt üyelerinin uygulama noktalarından rahat geçebilmesi için kullanılan bir çakar ve 2 sahte plaka ele geçirildi.Bir zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar ise sürüyor.

Son Güncelleme: 11.10.2021 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.