Başkentte Yangın Paniği!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 katlı iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.

27 Eylül 2017 Çarşamba 15:22
Başkentte Yangın Paniği!

Yangın, saat 14:30 sıralarında OSB'nde bulunan üç katlı bir binanın çatı kısmında çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında, binanın çatı kısmında bulunan malzemeler alev aldı. Çıkan yangın sonrası bölgeyi yoğun duman kapladı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangının bitişiğindeki binalara sıçramaması için kısa sürede yangına müdahale etti. Ancak yoğun dumandan dolayı itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Bu esnada polis çevrede toplanan vatandaşları uzaklaştırdı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı. Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.

Ayrıntılar Geliyor...

Son Güncelleme: 27.09.2017 16:41
Anahtar Kelimeler:
AnkaraYangınAnkaradanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.