Beypazarı Aile Yaşam Merkezi Yeni Misafirlerini Bekliyor

05 Ağustos 2023 Cumartesi 10:04
Beypazarı Aile Yaşam Merkezi Yeni Misafirlerini Bekliyor

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Aile Yaşam Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beypazarı AYM; sosyal aktivitelerden eğitim hizmetlerine, spor aktivitelerinden sanat etkinliklerine kadar pek çok alanda toplumun her kesimine hitap ediyor.

Geleceğin teminatı gençler ve çocuklar için Çocuk Etkinlik Merkezleri, kütüphane bulunuyor. Merkezde ayrıca, LGS-YKS ve KPSS’ye hazırlananlara eğitim desteğinin yanı sıra serbest zamanlarını geçirebileceği Gençlik Merkezi ve E-Spor Merkezi bulunuyor.

Toplumsal yapının temel direği olan kadının bedensel, ruhsal, sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan desteklenip güçlenmesi için Kadınlar Lokali ile BELMEK Kursları da merkezdeki yerini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.