Büyükşehir'de Samimi Buluşma!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

17 Kasım 2017 Cuma 16:30
Büyükşehir'de Samimi Buluşma!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, birlikte uzun yıllar uyumlu işbirliği içerisinde hizmet verdikleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i makamında kabul etti. Sincan Belediye Başkanlığı döneminde uyumlu bir işbirliği yürüten Ankara'nın iki belediye başkanı, Etimesgut ve Sincan belediyeleri arasındaki uyum ve işbirliğinin, Başkan Tuna'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de başarı ile yürütüleceği mesajını verdiler.

"EL ELE, ORTAK AKILLA"

Başkan Tuna, uzun yıllar birlikte hizmet yürüttükleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ziyaretinden memnuniyetini ifade etti. Tuna; "Etimesgut Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Değerli belediye başkanımıza katkıları ve önerileri için teşekkür ederim. El ele ortak akılla şehrimizi daha güzel bir noktaya taşımak için çalışacağız" dedi.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, başkent Ankara'nın sorunlarının çözümü ve hizmetlerin geliştirilmesi noktasında bütün ilçe belediyeleri ile ve Büyükşehir Belediyesi'yle daima birlikte çalıştıklarını belirterek, "Sincan ve Etimesgut, sorunları, hizmetleri ve sosyal yapısıyla içiçe geçmiş, hızla büyüyerek nüfusları 1 milyonu aşmış iki büyük metropolümüzdür. 8 yılı aşkındır Sayın Başkanımız Tuna ile her zaman ve her konuda uyumlu ve olumlu işbirliği içerisinde, birlikte hizmet yürütme çabasında olduk. Sayın Başkanımız'ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız'a seçilmeleri bizleri mutlu etmiştir. Ankaramız'ın hizmete ihtiyacı vardır. Etimesgutumuz'un, Sincanımız'ın çözüm bekleyen sorunları vardır; Büyükşehir Belediyemiz'den beklentilerimiz vardır. Sayın Başkanımız Tuna, hem Ankaramız'ın hem de Ankara'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olan Etimesgutumuz'un sorunlarını, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını çok iyi bilen ve her zaman olumlu yaklaşan değerli bir başkanımızdır. Sayın Tuna döneminde, Büyükşehir Belediyemiz'le yürüttüğümüz uyumlu ve olumlu kurumsal işbirliğimizin ve halkımıza daha güzel hizmetler sunma imkanlarımızın gelişeceğine inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.