Çankay'da Karalama Atölyesi

nkaya Belediyesi Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Karikatür Atölyesi kurucusu sanatçı Emre Yılmaz'ı konuk ediyor. Yılmaz, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 15 Nisan'da çocuklara, 17 Nisan'da ise yetişkinlere "Karalama" (Doodle) eğitimi verecek.

06 Nisan 2022 Çarşamba 11:59
Çankay'da Karalama Atölyesi

ankaya Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle Ankara’nın merkezi olmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya desteğini artırarak sürdüren Çankaya Belediyesi, Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Karikatür Atölyesi kurucusu sanatçı Emre Yılmaz'ı konuk ediyor. Yılmaz, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 15 Nisan'da çocuklara, 17 Nisan'da ise yetişkinlere "Karalama" (Doodle) eğitimi verecek. Ücretsiz verilecek atölye eğitimine katılmak isteyen Çankayalılar, 14 Nisan'a kadar (0312) 468 21 05 no'lu telefondan kayıt yaptırabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.