Çayyolu'na Bisiklet Yolu!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Çayyolu’na bisiklet yolu yapabilmek için proje hazırlığında olduklarını açıkladı. Taşdelen, “En ileri uygulama Amsterdam’da. Hollanda Büyükelçiliği ile koordineli çalışacağız” dedi.

01 Ocak 2018 Pazartesi 12:25
Çayyolu'na Bisiklet Yolu!

ALAN GENİŞLETİLEBİLİR

Çayyolu'nda başlanacak çalışmanın teknik incelemeler sonrasında daha geniş alanlarda da uygulanabileceğini belirten Taşdelen şunları söyledi: “Bisiklet yolu denilince akla ilk gelen ülke Hollanda. Elektrikli bisikletlere de geçtiler, en ileri ülke konumundalar.

HOLLANDA İLE İŞBİRLİĞİ

Özellikle Amsterdam’da çok güzel uygulamalar var. Hollanda Büyükelçiliği ile iletişime geçtik. Teknik konularda ve proje olarak onlarla çalışacağız. ‘Yolun bir tarafını maviye boyadık, işte bisiklet yolu’ şeklinde olmayacak, çok ciddi bir iş olacak.”

TUNA'DAN YEŞİL IŞIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bisiklet yollarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçelerden talep gelirse değerlendiririz” diyerek yeşil ışık yakmıştı.

Anahtar Kelimeler:
çayyolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.