Demirel: ''Amatör Kulüpler Olmazsa Başarı Olmaz''

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Yönetimi ile  Eryaman Spor Kulübü Başkanı Erdal Aydar ve Yönetimi, Başkan Demirel’i ziyaret etti.

17 Ocak 2018 Çarşamba 14:52
Demirel: ''Amatör Kulüpler Olmazsa Başarı Olmaz''

Sohbet havasında geçen ziyarette Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Eryaman Spor Kulübü Başkanı Erdal Aydar tarafından Başkan Demirel’e plaket ve arkasında "06 ENVER DEMİREL" yazılı Eryaman Spor Kulübü forması hediye edildi.

“AMATÖR TAKIMLAR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel; “Amatör kulüplerimize destek olunması gerekiyor. Amatör kulüplerimiz olmazsa olmazımızdır. Amatör takımlar ne kadar başarılı olursa üst liglerdeki başarılar o kadar artar. Türk futbolunda amatör takımlara desteğin artması gerekiyor. Ülkemizde özellikle profesyonel futbol takımlarına amatör ve alt liglerden oyuncular yetiştirilmesi gerekiyor” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
AnkaraEnver Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.