DEMİREL’DEN EMEKLİLERE MÜJDE ETİ-EMEKLİ-KART GELİYOR

18 Mart 2024 Pazartesi 11:01
DEMİREL’DEN EMEKLİLERE MÜJDE ETİ-EMEKLİ-KART GELİYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, dar gelirli emekliler için ETİ-EMEKLİKART projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Demirel, “Kart sahibi emeklilerimizin kartlarına yılın belirli periyotlarında para yükleyeceğiz. Emeklilerimiz bu kartla alkol ve tütün ürünleri dışında dilediği marketten mutfak ihtiyaçlarını karşılayabilecek” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere dilediği ürünü marketlerden alabildiği eti- kart hizmetini 10 yıldır başarıyla sürdüklerini hatırlatan Demirel, “Eti-Emekli Kartlarımız ile ilçemizde ikamet eden, dar gelirli ailelerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Emeklilerimiz için konaklar emekli dinlenme evleri yapmıştık. Yeni emekli konakları yapmaya devam edeceğiz. Emeklilerimizin sorunlarının çözümü noktasında gelecek talepler doğrultusunda yeni proje çalışmalarımız da sürüyor” dedi.

Kimler yararlanacak?

Etimesgut’ta ikamet eden emekliler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını yapacaklar. Başvuru sonrasında emeklilerin maaş ve diğer gelirleri ilgili kurum ve kuruluşlarından doğrulandıktan sonra kriterleri taşıyan emeklilere Eti-Emeklikart verilecek. Emeklilerin kartlarına anlaşmalı bankalar aracılığıyla yılın belirli periyotlarında para yüklemesi yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.