Dikkat! Ankara'da bugün bu yollar kapatılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da katılacağı bir toplantı nedeniyle bazı saatlerde bazı yollar trafiğe kapatılacak. 7 Mart Salı günü Ankara'da kapatılacak yolların listesi haberimizde

07 Mart 2017 Salı 09:26
Dikkat! Ankara'da  bugün bu yollar kapatılacak!

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “7 Mart 2017 Salı günü saat 17.00’de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile ’Gelecek İçin Evet’ konulu bir program düzenlenecektir. Söz konusu toplantı nedeniyle 07.03.2017 Salı günü saat 11.00’den itibaren etkinlik sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları) araç trafiğine kapatılacaktır. Bu güzergahları kullanan vatandaşlarımızın, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.