Elmadağ Belediyesi'nden Örnek Uygulama

Elmadağ Belediyesi, İlçenin muhtelif yerlerine yerleştirdikleri beslenme noktaları ve kulübeler sayesinde, sokak hayvanlarının sıcak ve soğuk günlerde olası bir mağduriyet yaşamasını engelliyor.

07 Nisan 2022 Perşembe 11:07
Elmadağ Belediyesi'nden Örnek Uygulama

Sokak hayvanlarının rahatlıkla ulaşabileceği, mama ve su bölümleri yer alan, üstü kapalı olarak tasarlanan besleme noktalarına ve dağlık alanlara yiyecek bırakarak, küçük dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Sokak hayvanlarının hayatını olumsuz etkileyen hava koşullarında, yeni yapmış olduğumuz kulübelerinde, hem besleniyor hem de barınabiliyorlar. En güzel şekilde hayatlarını sürdürmeleri için onları misafir ediyoruz, beslenmelerini ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, Bizlere emanet olan, can dostlarımızı besleme noktalarında ve yoğunlukta yaşamakta olduğu doğal yaşam alanlarında beslenme ihtiyaçlarını karşılıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.