Ertuğrul Çetin Pursaklar Sokaklarında Halkla Buluşuyor

06 Nisan 2024 Cumartesi 11:16
Ertuğrul Çetin Pursaklar Sokaklarında Halkla Buluşuyor

Sokakta, pazarda ve her köşe başında her an halkla iç içe olan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşların gülen yüzünün içlerini ısıttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Günün her saati özü güzel, kendisi güzel hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bir araya gelmeye büyük önem veriyoruz. Küçükten büyüğe herkesi dinliyoruz. Pursaklar için atacağımız her adımı, hizmetimizi ve projemizi vatandaşımızla birlikte planlayarak istişare ediyoruz. Dün olduğu gibi bugünde her fikri dinlemeye ve ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Her girdiği mahalle de vatandaşların büyük sevgi ile karşılaşan Başkan Ertuğrul Çetin, sokaklarda büyüğünden küçüğüne, 7’den 70’e tüm Pursaklar halkından büyük ilgi gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.