Etimesgut Belediyesi Büyük Festival’i Başladı!

02 Eylül 2023 Cumartesi 10:21

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin kapıları açıldı.

Etimesgut Belediyesi Büyük Festivali resmi olarak başladı! Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin kapıları açıldı. Açılış etkinliğinde festival alanında kurban kesimi de gerçekleştirildi.

Başkan Demirel, festival kapsamında yer alan stantları tek tek dolaşarak katılımcıları selamladı. Açılışın ilk gününde ünlü sanatçı Zara, özel bir konserle festivalin coşkusunu katılımcılara yaşattı. Festivalin açılışının ardından kortej eşliğinde konser alanına geçildi ve Başkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Etimesgut Belediyesi'nin bu büyük festivali, Anadolu'nun zengin kültürü ve sanatını kutlamak için harika bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, festival boyunca birçok etkinlik ve gösteri ile Anadolu'nun renkli dünyasını keşfetme şansına sahip olacak.

Son Güncelleme: 02.09.2023 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.