Fatih Ünal: Ankara Büyükşehir'de çalışanlara mobing uygulanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Bütçe görüşmelerinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fatih Ünal Büyükşehir’de işten çıkarılan ve ücretsiz izne gönderilen çalışanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

24 Kasım 2020 Salı 12:01
Fatih Ünal: Ankara Büyükşehir'de çalışanlara mobing uygulanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Bütçe görüşmelerinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fatih Ünal Büyükşehir’de işten çıkarılan ve ücretsiz izne gönderilen çalışanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"İşçilere Mobing Uygulanıyor!"

Fatih Ünal Ankara Büyükşehir Belediyesinde mobing uygulanan işçiler olduğunu, Keçiören’de Şereflikoçhisara, Haymana’ya kadar sürülen işçiler var dedi.

Ünal, İstifa etsin gitsin denilen çalışanların bulunduğunu söyledi. Mansur Başkan’ın işçilerin haklarına dokunmayacağım dediğini İşçilerin ekmeği ile oynamayacağını söylediğini, ama mobing uygulanarak çıkartılmaya zorlandıklarını ifade etti.


Fatih Ünal İşçilerin daha Kurban Bayramı tediyesinin ödenmediğini, ANFA çalışanlarının 3 aylık otobüs kartlarının yüklenmediğini ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ünal Ankara Büyükşehirin bütçesinin 25 ilçeye ait bütçe olduğunu dolayısı ile her ilçenin bunda eşit hakkı olduğunu, buna göre bütçenin değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Son Güncelleme: 24.11.2020 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.