Halk Ekmeğe Yüzde 66 Zam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde EGO zarar ediyor diyerek ulaşıma yüzde 57 zam yaptı. Yavaş şimdi de halk ekmeğe yüzde 66 zam yaptı.

27 Temmuz 2023 Perşembe 09:34
Halk Ekmeğe Yüzde 66 Zam!

Önce ulaşıma sonra da halk ekmeğe yapılan zamma Ankaralılardan tepki yağdı.

Sinem Nazende, “
Halk ucuz ve kaliteli ekmek yesin diye AK Parti halk ekmekleri kurdu. Bunlar rant kapısı yaptı şaka gibi” ifadelerini kullandı.

Necmettin Kılıç ise, “İşleri güçleri dalavere. İnsanların cebine göz dikmek nasıl bir zihniyet anlamıyorum” dedi.


Safiye Koçak da, Yıllardan beri AK Parti döneminde ucuz olmasına rağmen kar ediyordu şimdi fırın ekmeğiyle yarışıyor fiyat konusunda halk ekmek” diye konuştu.

Orhan Özkan,
Mahvettiler halk ekmeği, hafta sonları ailemle gider su böreğimizi, simitlerimizi yerdik. Şimdi yenecek durumda değil. Pis ve lezzet yok. Buna rağmen pahalı” şeklinde konuştu.

Ökkeş Yılmaz, “Fakir fukaranın ekmeği ile oynamak sonlarının geldiğinin işaretidir. Beslenmemizde büyük payı olan ekmeği çok görenler iflah olmaz. Y1erde bulduğumuz ekmeği alır öper ayakaltında çiğnenmesin diye yüksek yere bırakırız. Ekmek bizim bu kadar önemlidir” diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.