Halk Otobüsçüleri iftarda buluştu

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş'ın ev sahipliğinde iftar programı düzenledi.

07 Haziran 2018 Perşembe 11:45
Halk Otobüsçüleri iftarda buluştu

Oda yöneticilerin hazır bulunduğu iftar sofrasına halk otobüsü durak başkanları yoğun ilgi gösterdi. Kaşıbeyaz'da düzenlenen iftar programına, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, EGO Genel Müdürü  Balamir Gündoğdu, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdoğan, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, EGO Genel Müdür Yardımcısı  İsmail Özdemir, Büyükşehir ve EGO Daire Başkanları ile Şube ve Bölge Müdürleri, Ankara İl ve İlçeleri Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Kurtuluş Kara ve Bektaşlar Tur Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bektaş'ın da aralarında bulunduğu davetliler de katılım gösterdi.    

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş, yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan önemli bir ay olduğunu belirterek, "İftar soframızda bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarımıza ve katılımları ile bizleri onurlandıran konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ayrıca, herkesin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, sağlık, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, saygı ve sevgilerimi sunarım."  dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.