Hayırseverden Yenimahalle'ye gündüz bakım evi

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırsever Kemal Baytaş, adının verileceği...

26 Temmuz 2018 Perşembe 12:33
Hayırseverden Yenimahalle'ye gündüz bakım evi

 Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırsever Kemal Baytaş, adının verileceği bir anaokulunun yapımı için Yenimahalle Belediyesine başvurdu.

Konunun, Belediye Meclisi'nde tartışılması ve karara bağlanması sonrasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Kemal Baytaş protokol imzaladı.

OSTİM'de yapılması planlanan gündüz bakım evinin ismi Kemal Baytaş olacak.

Yaşar, Kemal Baytaş'a böyle bir sosyal sorumluluk projelerine katkı sunduğu için teşekkür ederek, "Artık Yenimahalleli yavrularımız onun ismiyle anılacak yuvada eğitim alacak. Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerinin imkanı olan diğer tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını umuyor, kendisine sağlık ve sıhhat diliyorum." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 26.07.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.