Keçiören'de Çiftlere Özel Sevgililer Günü Programı

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Keçiören Belediyesi çiftleri unutmadı.

12 Şubat 2018 Pazartesi 22:30
Keçiören'de Çiftlere Özel Sevgililer Günü Programı

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Keçiören Belediyesi çiftleri unutmadı.

Keçiören Belediyesi 14 Şubat dolayısıyla birbirinden renkli etkinliklerle çiftlere alternatif bir "Sevgililer Günü Programı" hazırladı. Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Korosu Sevgililer Günü Konseri ile çiftleri konserde buluşturmayı hedefleyen Belediye, kulakların pasını silecek.

Birbirinden güzel aşk şarkılarına keyifle eşlik edecek çiftler, romantik bir sevgililer günü geçirme imkanı bulacaklar.Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğunda da 14 Şubat bereketi yaşanıyor. 14 çift toplu nikahla olmak üzere toplamda 43 çift dünya evine girerek o günü ölümsüzleştirecek. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kıyacağı nikahlarla 14 çiftin mutluluğuna tanıklık edilecek. Mutluluklarını anlamlı bir tarihle pekiştirerek ölümsüzleştiren çiftlerin sevincine ortak olunacak. Ailenin toplumun temeli olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak "Sevgi ve saygının korunduğu evlilikler daha sağlam temelli olur. Anlamlı bir günde çiftlerimizin mutluluğuna tanıklık edeceğiz. Evliliklerinin bir ömür sürmesini temenni ediyorum." mesajı verdi.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.