Mamak Belediye Çalışanı meslektaşı tarafından Öldürüldü!

Mamak Belediyesi'nde çalışan iki temizlik görevlisinin Kırıkkale yolculuğu cinayetle sona erdi. İki çalışanın aralarında alacak vercek davası olduğu iddia edildi.

25 Aralık 2018 Salı 17:03
Mamak Belediye Çalışanı meslektaşı tarafından Öldürüldü!

Mamak Belediyesi'nde çalışan M.D.'den 11 Kasım'dan beri haber alınamıyordu. Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri'nin başlattığı çalışmalar neticesinde M.D.'nin son telefon görüşmesini Mamak Belediyesi'nde beraber çalıştığı bir arkadaşı ile yaptığı anlaşıldı. Soruşturmayı sürdüren Şube Müdürlüğü ifadesini almak üzere, M.D.'nin son görüşmesini yaptığı A.T.'yi emniyete çağırdı. İfadeye çağırılmasının ardından kendisine ulaşılamayan A.T. ortadan kaybolurken, ailesi de kendisinden haber alınamadığı gerekçesi ile kayıp müracaatında bulundu.

 A.T., önceki gün sabah saatlerinde Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği'ne teslim oldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Teslim olan A.T.'den cinayet itirafı geldi. A.T.'nin ifadelerinde, M.D.'ye borçlu olduğu ve borcunu istemesi üzerine, Altındağ'ın Bostancık Huzur Camii karşısında buluşarak Kırıkkale'ye gittiklerini, yol esnasında aralarında tartışma çıktığını ve kavgaya tutuştuklarını anlattı. Sonrasında araçta bulunan sopa ile M.D.'yi döverek öldürdüğünü, M.D.'nin cansız bedenini Kızılırmak Nehri kenarında bir çukura bırakıp, suç aletini de nehire attığını itiraf etti. A.T. tutuklanma talebi ile Adliye'ye sevk edilerek, ceza evine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.