Mansur Yavaş Ankapark'ın kapılarını açtı

21 Temmuz 2022 Perşembe 16:08
Mansur Yavaş Ankapark'ın kapılarını açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "

Burada şimdi ne yapabiliriz bunu Ankara halkına soracağız. Yarından itibaren bunu kamuoyuna açacağız... Ama içimden geçeni söyleyeyim; Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği bir yere kapısında bilet parası ödeyerek girilmesini içim almıyor. Tamamen ücretsiz bir hale getirerek, buraya bütün Ankaralının Atatürkün emaneti olduğunu bilerek kullanması için çalışmalarımız devam edecek.

Belki bir kısım aletler tamir edilir, bazıları sökülür. Bunları bize gelecek görüşler üzerinden değerlendireceğiz. Asla ve asla buradaki hiçbir kuruşun boşa gitmemesi için çalışacağız. Toplam kararı vatandaş verecek, sökün atın derseler söker atarım! Anket yapacağız, para onların çünkü, para benim değil karar verme yetkim yok."dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2022 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.