Masum Türker Tek Bir Hizmet Söyleyemedi!

CHP'li Mansur Yavaş'ı savunan Masum Türker canlı yayında zor durumda kaldı! Ne diyeceğini bilemedi

07 Eylül 2023 Perşembe 09:02
Masum Türker Tek Bir Hizmet Söyleyemedi!

CHP'li Mansur Yavaş'ı savunan Masum Türker canlı yayında zor durumda kaldı! Ne diyeceğini bilemedi.
4.5 yıldır başkente çivi çakmamasıyla bilinen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı CHP'li Mansur Yavaş'ın ajans ve sosyal medya ekiplerinin desteğiyle ayakta kalmaya çalışması yerel seçimlere kısa bir süre kala işlerliğini yitirdi.
31 Mart 2019'daki yerel seçimler öncesinde Ankaralılara 100 vaatte bulunan Yavaş, hizmet süresinde verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi. Konuyla ilgili TV100'de ABB Başkanı'nı savunan ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanı Masum Türker zor anlar yaşadı.
BURHAN: YAVAŞ'IN TEK BİR HİZMETİNİ SÖYLER MİSİNİZ?
Programda konuk olan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Masum Türker'e, "Mansur Bey’in bir tek hizmetini söyler misiniz?" diye sordu.
"1 METRE BİLE YAPMADI"
Gazeteci Mustafa Ertekin, "68 kilometre Mansur Bey'in metro sözü vardı. 4.2 kilometresini yaptı. Haksızlık etmemek lazım" dedi. Ankara'da yaşayan tecrübeli gazeteci Burhan, "Hayır, hayır, bakın Mustafa Bey, bir düzeltme yapalım. 58 kilometre metro sözü vardı. 1 metre bile yapmadı. Hayır. Sadece taslak var. Abidinpaşa-Mamak Hattı'nın projesi var. 1 metre bile yapılmadı. Onu düzeltelim." ifadeleriyle Ertekin'e yanıt verdi. 
“SİNAN BURHAN HAKLI ÇIKTI”
Gazeteci Ertekin ise daha sonra “evet baktım yapmamış” diyerek Sinan Burhan’ın haklı olduğunu söyledi. 
TÜRKER: YAPMASIN, ANKARALILAR EVİNE GİDİP GELİYOR MU?
Türker ise ne diyeceğini bilemedi. Tartışma devam ederken kısa bir süre düşünen Türker, "Metro hikayesini istediğiniz kadar söyleyin. Bu halk buna doygun. E yapmasın. Ankaralılar evine gidip geliyor mu? Bu önemli" sözlerini sarf etti.

Son Güncelleme: 07.09.2023 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.